САЩ вдигнаха предупреждението за своите граждани да избягват всички пътувания

...
 
САЩ вдигнаха предупреждението за своите граждани да избягват всички пътувания
Коментари Харесай

САЩ отмениха общата забрана за пътуване в чужбина

 
Съединени американски щати подвигнаха предизвестието за своите жители да заобикалят всички пътувания в чужбина поради пандемията от ковид. Обяснението е, че в някои елементи на света обстановката се усъвършенства, а в други се утежнява, и е нужен по-гъвкав метод. 

Държавният департамент ще възобнови разглеждането на всяка страна поотделно и ще дефинира равнището на риск от 1 до 4. Четворката е равносилна на забрана за пътешестване към съответната страна. 

„ Продължаваме да предлагаме на американските жители да демонстрират нараснало внимание при пътешестване в чужбина заради непредсказуемия темперамент на пандемията “, се показва в особено изказване. 

Ниво 4 - " Не пътувайте ", е  определено за над 50 страни, в това число Мексико, Индия, Бахамите, Русия. Т

По-голямата част от страните по света попадат в „ равнище 3 “ - препоръчва се на пасажерите да заобикалят всички несъществени пътувания до тези дестинации, тъй като болестта не е овладяна. Държавите от Европейски Съюз също са в листата, като пътуването до тях не е неразрешено, само че част от тях още държат границите си затворени за американци.

Само 20 страни са изброени в листата с невисок или без риск за пътешестване. Сред тях са Нова Зеландия, Тайван, Фиджи и Тайланд.

„ Безопасният лист “ на Европейски Съюз ще бъде преразгледан още веднъж в средата на август.

 

Източник: Economic.bg
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР